ממרח עגבניות ותרד
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לצמחוניות אובו-לקטו למתכונים שלכם, ממרח עגבניות ותרד עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. תבלין זה מכיל 67 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-32 מנות. אם יש לכם פיתה, תיבול לימון-פלפל, מלח וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 214 מעריצים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 35% , וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם ממרח שוקולד ואגוזים , כריך עוגה וצנון עם ממרח גבינת עיזים לימון-עשבי תיבול , וממרח עוף בקארי .
הוראות
בקערה קטנה, טורפים את גבינת השמנת, החלב, המלח ופלפל הקאיין עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את העגבניות, התרד והבצל ומערבבים. מעבירים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ המתאימה למיקרוגל ולא משומנת.
הכניסו למיקרוגל, ללא מכסה, בעוצמה גבוהה במשך 5 דקות או עד לחימום מלא, תוך ערבוב פעם אחת.
בינתיים, ערבבו חמאה ושמן; מרחו את שני צידי הפיתות.
חותכים כל פיתה לשמונה פלחים; מניחים על תבניות אפייה לא משומנות.
מערבבים כמון ופלפל לימון; מפזרים על שני צידי הפרוסות.
צולים על האש בגובה 10 ס"מ מהאש במשך 2-3 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה.