קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות36
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מקרונים מושלגים

מקרונים מושלגים
מקרונים מושלגים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 36 ומחיר 24 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 138 קלוריות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לך שקדים, מלח, חלבוני ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 10% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות עץ מושלגות , פאי שוקולד מושלגים ועוגיות לימון מושלגות .

הוראות

1
מכינים את העוגיות: מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה. מקציפים קלות את החלבונים בקערה בינונית עד לקבלת קצף, ולאחר מכן מערבבים פנימה את הסוכר, השקדים, הווניל והמלח. מקפלים פנימה את הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
גבישי סוכר גסים, לקישוטגבישי סוכר גסים, לקישוט
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
זרוק כפות מהבלילה במרחק של סנטימטר אחד על ניירות האפייה המוכנים. מרטיבים את הידיים ויוצרים תלוליות מחודדות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים עד שהשוליים מזהיבים והמקרונים נראים יבשים, 16 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מניחים להתקרר 10 דקות על ניירות האפייה, ואז מעבירים לרשת להתקררות מלאה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1
שמים בקערה מתאימה למיקרוגל את השוקולד, סירופ התירס, החמאה ו-3 כפות מים חמים. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למיקרוגל עד להמסה, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
טובלים את קצה כל מקרון בערך באמצע הזיגוג, ואז מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה נקי.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מפזרים סוכר גס, ואז מקררים עד שהזיגוג מתייצב, כשעה. אחסן בכלי אטום עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ולבן גססוכר צהוב ולבן גס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
צילום מאת סטיב ג'ירלט

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור מקרונים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.