מרק נקניקיות תפוחי אדמה והודו
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לרפרטואר שלכם, מרק תפוחי אדמה ונקניקיות הודו עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מנה ל-4 סועדים . מנה אחת מכילה 737 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -43 גרם שומן . הוא עובד בצורה הטובה ביותר כמנה עיקרית, ומוכן תוך כ -40 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 יגידו שהוא פגע במקום. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. לכו לחנות וקנו קילבסה הודו, מים, מרגרינה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון Spoonacular של 80% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: נקניקיית הודו, ארוחת בוקר מקושקשת עם מנגולד ובטטה , מרק קייל ובטטה צלויה עם נקניקיית עוף , ובולט הודו ונקניקיות .
הוראות
מניחים את החמאה או המרגרינה, תפוחי האדמה, הבצל והסלרי בסיר גדול על אש גבוהה.
מוסיפים מים עד למכסה ומבשלים במשך 20 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים.
טחנו את תערובת תפוחי האדמה המבושלים במנות קטנות בבלנדר או במעבד מזון. החזירו את התערובת הטחונה לסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הקילבסה, תערובת מטבל הראנצ' וחצי-חצי. מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. נותנים למרק להתחמם היטב, אך לא להרתיח.