קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות31
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עוף וירקות בזימבבואה

מרק עוף וירקות בזימבבואה
מרק עוף וירקות זימבבואה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 270 קלוריות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שהוא הגיע למקום. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם בטטה, ציר ירקות, פתיתי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה מרהיב. נסו מרק פאי סיר עוף-ירקות, מרק עוף וירקות, ו מרק ירקות עוף עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית על אש בינונית בסיר מרק גדול; מבשלים ומערבבים את הבצל בשמן החם עד לשקיפות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מקציפים 1/2 כוס ציר ירקות וחמאת הבוטנים לבצל עד שהתערובת חלקה. מקציפים בציר הירקות שנותר, עגבניות חתוכות לקוביות עם הנוזל שלהן ופתיתי פלפל אדום כתוש; מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
מערבבים פנימה את הכרוב, הבטטה, הגזר והלפת; מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים, כ -30 דקות נוספות. מערבבים פנימה את הבמיה והעוף ומבשלים עד שהבמיה רכה, כ-30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפתלפת
במיהבמיה