ניתן להכין את המתכון למרק שמנת פטריות-תרד תוך כ-25 דקות . למנה זו יש 181 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 10 ומחירו 1.2 דולר למנה . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . גשו לסופר וקנו חמאה, תרד, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 62% , המנה הזו מוצקה. רוטב שמנת פטריות ותרד , מרק תרד פטריות ואנצ'ילדות תרד ופטריות עם רוטב שמנת כוסברה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בסיר גדול מטגנים פטריות ובצל בחמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה קמח ותבלינים עד שהם מתערבבים; מוסיפים חלב ומרק בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/4 פאונד פטריות מורל
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים פנימה תרד. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהם מתחממים.