סלט פירות ים עם פפיון
סלט פירות ים עם עניבת פרפר הוא מזנון ללא חלב ופסקטרי . מנה אחת מכילה 386 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . תמורת 91 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 32. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לך פלפל, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלט פסטה פירות ים עם עניבת פרפר , סלט פסטה עם פפיון וסלט פפיון נקניקיות .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; מסננים ושוטפים במים קרים.
מניחים בקערה גדולה; מוסיפים את הסרטן, השרימפס, הסלרי, הבצל והפלפל הירוק.
בקערה אחרת מקציפים את המיונז, התבלין החמוצים, החרדל, המלח, השמיר והפלפל.
יוצקים על תערובת הפסטה ומערבבים לציפוי. מכסים ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה.