סלט תפוחי אדמה שום ראנץ'
סלט תפוחי אדמה עם שום ראנץ' לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 2 מנות עם 408 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -28 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.13 דולר למנה , מתכון זה מכסה 17% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. הוא מושלם ליום העצמאות האמריקאי . גש לחנות וקנית תפוחי אדמה, רוזמרין או פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על דיאטה ללא גלוטן . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה מוצק. נסו את סלט פסטה ראנץ' שמנתי , סלט תפוחי אדמה עם שום ושמיר , ואת ראפ "עוף" באפלו עם גבינת צ'דר-ראנץ' ופלפלים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד שהם רכים.
מעבירים לקערה גדולה; מפזרים מלח ופלפל.
בקערה קטנה, טורפים את שאר המרכיבים; יוצקים על תפוחי האדמה ומערבבים לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.