קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות15
מגזין

סנדוויץ' ענק של פוקצ'ה

סנדוויץ' ענק של פוקצ'ה
כריך פוקצ'ה ענק הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 12. מנה אחת מכילה 432 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ביצה, מלח שום, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון של 56% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קונכיות ים ענקיות או מניקוטי ממולאות , עוגיות שוקולד זוגיות ענקיות של ילד רע , וסנדוויצ'י אוראו ענקיים - ללא גלוטן וללא חלב .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, השמרים והמלח. בסיר מחממים את המים, המולסה והחמאה ל-120-13
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים רק עד להרטיב.
3
מניחים בקערה משומנת; הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מהדקים בצק על 14 אינץ' משומן. מחבת פיצה. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
5
מברישים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
מפזרים את הבצל, השומשום ומלח השום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
אופים בחום 350 במשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
מוציאים לרשת לצינון.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
מפצלים את הפוקצ'ה לשניים אופקית; מורחים מיונז וחרדל על הצדדים החתוכים. על החצי התחתון, שכבו את החסה, החזיר, הגבינה, הבצל, הפלפל הירוק והעגבניות. להחליף חצי לחם. מצננים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פוקצ ' הפוקצ ' ה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
10
חותכים לפלחים.

מרכיבים

14חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילות כל) שמרים יבשים פעיליםחבילות כל) שמרים יבשים פעילים11 כף אורגנו מיובש6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק62 כפות חמאה מומסתto 8 thin slices Swiss or cheddar cheeseto 8 thin slices Swiss or cheddar cheese122 כפות חמאה מומסת12 to 16 thin slices fully cooked ham12 to 16 thin slices fully cooked ham11 כף אורגנו מיובשבצל מיובשבצל מיובש1ביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות688חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אוראו ממולאים כפולים4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי1( חצילים)פלפל ירוק, פרוספלפל ירוק, פרוס6to 8 lettuce leavesto 8 lettuce leaves62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו1691 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחרדל מוכןחרדל מוכן81חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שיבולת שועל מהירה לבישולשיבולת שועל מהירה לבישול42 כפות חמאה מומסתבצל אדום, מופרד לטבעותבצל אדום, מופרד לטבעות2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות11 כף אורגנו מיובש5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות, פרוסות דקעגבניות, פרוסות דק5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרכפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון