עוגת גבינה שוקולד לבן ניו יורק דורשת סביב 7 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד צ'יפס, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עוגת גבינה שוקולד לבן ניו יורק, עוגת גבינה בסגנון ניו יורק שוקולד, ו Japanese-ניו יורק היתוך ירוק תה שוקולד עוגת גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 12 אינץ ' גיליון מרובע של רדיד על מתלה מתחת מתלה תנור מרכז בתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)
2
תנור חום עד 325 ° F. בקערה בינונית, לשלב מרכיבים קרום; לערבב היטב. לחץ בתחתית ועל 1 אינץ ' עד הצדדים של ungreased 10 אינץ springform פאן. להכניס למקרר בעת הכנת מילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)
3
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר, להכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
4
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. להוסיף במהירות צ ' יפס מומס, קצפת וניל; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
סוכריות פרוסות Necco
רוטב הודו, מחומם
תערובת עוגה טבעית באריזה
5
יוצקים למחבת מצופה קרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים ב 163°. במשך 55 עד 65 דקות או עד הקצוות נקבעים; מרכז עוגת הגבינה יהיה רך. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)
7
בואו עוגת גבינה לשבת בתנור במשך 30 דקות או עד המרכז מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)
8
הסר עוגת גבינה מהתנור. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 1 שעה או עד מקורר לחלוטין. הסר בזהירות צדדים של מחבת. מקררים לפחות 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
בסיר כבד קטן, לשלב שבבי שוקולד, 1 חמאת כף ומים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
בואו לעמוד 5 דקות.
11
להקציף תערובת שוקולד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מוסיפים 3/4 כוס סוכר וסירופ תירס; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; להרתיח 8 דקות מבלי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
13
הסר סיר מחום. מערבבים 1/2 כפית וניל ברוטב שוקולד. מגניב 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות. הרוטב יתעבה ככל שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
סוכריות פרוסות Necco
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
14
מגישים עוגת גבינה עם רוטב. חנות עוגת גבינה ורוטב במקרר.