עוף בסגנון משפחתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-10 מנות. תמורת $1.75 למנה , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 26 גרם חלבון , 60 גרם שומן , ובסך הכל 884 קלוריות . אם יש לכם בצל, לפת, זר גרני: ענפי טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 61% , וזה טוב. ירכי עוף בסגנון BBQ , עוף פחית בירה, ירקות בסגנון כפרי עם שום צלוי , וסאטה עוף בסגנון תאילנדי של צ'לי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
אבזור מיוחד: מחרוזת מטבח
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
1
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר או ידיים עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים פנימה את מי הקרח ומעבדים אותם כדי לקשור את הבצק עד שהוא נצמד מבלי להיות רטוב או דביק מדי. סוחטים כמות קטנה יחד, אם היא פירורית, מוסיפים עוד מי קרח, 1 כף בכל פעם. עוטפים את כדור הבצק הגדול בניילון נצמד ומקררים תוך כדי הכנת שאר המתכון (מוזמנים להכין את הבצק ערב קודם אם אתם מעדיפים).
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
שמים את העוף בסיר גדול ומכסים ב-3 ליטר מים צוננים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2
מוסיפים את הירקות ועשבי התיבול ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים, ללא כיסוי, למשך שעה אחת; רפרוף לעתים קרובות כשהשמן עולה לפני השטח. מה שאנחנו עושים כאן זה לא רק לבשל את העוף אלא גם ליצור את רוטב הבסיס לסיר פאי. זה הטריק הישן של להרוג שתי ציפורים במכה אחת - או בסיר אחד לפי העניין.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פפרונצ'יני, לקישוט
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
3
מוציאים את העוף לצלחת להתקרר. כשהוא מספיק מגניב כדי להתמודד, גררו את בשר העוף, זורקים את העור והעצמות ומניחים בצד. בעזרת מסננת מסננים את מרק העוף לסיר אחר וזורקים את המוצקים; אתה אמור לקבל בערך 2 ליטר כשתסיים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
4
להכנת מלית הסיר: מנגבים את הסיר ומחזירים אותו לכיריים על אש בינונית-נמוכה. ממיסים את החמאה ובדיוק כשהקצף שוכך מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב מתמיד בכף עץ או מטרפה למניעת גושים. זהו רו, שיפעל כחומר מעבה. מבשלים ומערבבים את הרוקס עד שהוא מקבל צבע של בלונדינית קליפורנית. כעת, יוצקים פנימה בהדרגה את מרק העוף השמור, תוך טריפה כל הזמן כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מקציפים ומבשלים במשך 10 דקות כדי לבשל את הטעם העמילני של הקמח ולהסמיך את המרק; זה צריך להיראות כמו מרק עוף. מקפלים פנימה את הגזר, בצל הפנינה, האפונה, השום, הרוזמרין, התימין ומיץ הלימון; מערבבים לאיחוד. מבשלים 10 דקות כדי לרכך מעט את הירקות; מתבלים את התערובת במלח ופלפל. מערבבים פנימה את העוף המגורר עד להטמעה, מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר; זה יהיה די סמיך ככל שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב קצוץ (לא חובה)
מיכל בצל קצוץ
פפרונצ'יני, לקישוט
בצל פנינה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עצם הודו וצוואר
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות
7
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים אותו על השיש למשך 5 דקות כדי להתחמם מעט, כך שיהיה קל יותר לרדד אותו.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מרדדים את הבצק למלבן גדול בגודל 14 על 20 אינץ'. מעבירים בזהירות את הבצק לאבן פיצה מלבנית גדולה או לתבנית תבנית רגילה, ומשאירים כ-1 מטר מהמאפה תלויים בקצה אחד. מורחים את מלית העוף המצונן על המאפה שנמצא על אבן הפיצה, ומשאירים גבול מסביב לדפנות. טורפים קלות את הביצה עם 3 כפות מים כדי ליצור שטיפת ביצים ומברישים אותה על גבול הבצק. מקפלים את הבצק ה"חופשי" על המילוי כמו שמיכה ומכווץ את הקצוות בעזרת מזלג ליצירת אטימה הדוקה; זה צריך להיראות כמו כרית גדולה.