עוף בסגנון משפחתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-10 מנות. תמורת $1.75 למנה , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 26 גרם חלבון , 60 גרם שומן , ובסך הכל 884 קלוריות . אם יש לכם בצל, לפת, זר גרני: ענפי טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 61% , וזה טוב. ירכי עוף בסגנון BBQ , עוף פחית בירה, ירקות בסגנון כפרי עם שום צלוי , וסאטה עוף בסגנון תאילנדי של צ'לי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
אבזור מיוחד: מחרוזת מטבח
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
1
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר או ידיים עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים פנימה את מי הקרח ומעבדים אותם כדי לקשור את הבצק עד שהוא נצמד מבלי להיות רטוב או דביק מדי. סוחטים כמות קטנה יחד, אם היא פירורית, מוסיפים עוד מי קרח, 1 כף בכל פעם. עוטפים את כדור הבצק הגדול בניילון נצמד ומקררים תוך כדי הכנת שאר המתכון (מוזמנים להכין את הבצק ערב קודם אם אתם מעדיפים).
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
שמים את העוף בסיר גדול ומכסים ב-3 ליטר מים צוננים.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את הירקות ועשבי התיבול ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים, ללא כיסוי, למשך שעה אחת; רפרוף לעתים קרובות כשהשמן עולה לפני השטח. מה שאנחנו עושים כאן זה לא רק לבשל את העוף אלא גם ליצור את רוטב הבסיס לסיר פאי. זה הטריק הישן של להרוג שתי ציפורים במכה אחת - או בסיר אחד לפי העניין.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוציאים את העוף לצלחת להתקרר. כשהוא מספיק מגניב כדי להתמודד, גררו את בשר העוף, זורקים את העור והעצמות ומניחים בצד. בעזרת מסננת מסננים את מרק העוף לסיר אחר וזורקים את המוצקים; אתה אמור לקבל בערך 2 ליטר כשתסיים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
להכנת מלית הסיר: מנגבים את הסיר ומחזירים אותו לכיריים על אש בינונית-נמוכה. ממיסים את החמאה ובדיוק כשהקצף שוכך מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב מתמיד בכף עץ או מטרפה למניעת גושים. זהו רו, שיפעל כחומר מעבה. מבשלים ומערבבים את הרוקס עד שהוא מקבל צבע של בלונדינית קליפורנית. כעת, יוצקים פנימה בהדרגה את מרק העוף השמור, תוך טריפה כל הזמן כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מקציפים ומבשלים במשך 10 דקות כדי לבשל את הטעם העמילני של הקמח ולהסמיך את המרק; זה צריך להיראות כמו מרק עוף. מקפלים פנימה את הגזר, בצל הפנינה, האפונה, השום, הרוזמרין, התימין ומיץ הלימון; מערבבים לאיחוד. מבשלים 10 דקות כדי לרכך מעט את הירקות; מתבלים את התערובת במלח ופלפל. מערבבים פנימה את העוף המגורר עד להטמעה, מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר; זה יהיה די סמיך ככל שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב קצוץ (לא חובה)
מיכל בצל קצוץ
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בצל פנינה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים אותו על השיש למשך 5 דקות כדי להתחמם מעט, כך שיהיה קל יותר לרדד אותו.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
8
מפזרים קלות על השיש ומערוך קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מרדדים את הבצק למלבן גדול בגודל 14 על 20 אינץ'. מעבירים בזהירות את הבצק לאבן פיצה מלבנית גדולה או לתבנית תבנית רגילה, ומשאירים כ-1 מטר מהמאפה תלויים בקצה אחד. מורחים את מלית העוף המצונן על המאפה שנמצא על אבן הפיצה, ומשאירים גבול מסביב לדפנות. טורפים קלות את הביצה עם 3 כפות מים כדי ליצור שטיפת ביצים ומברישים אותה על גבול הבצק. מקפלים את הבצק ה"חופשי" על המילוי כמו שמיכה ומכווץ את הקצוות בעזרת מזלג ליצירת אטימה הדוקה; זה צריך להיראות כמו כרית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
מברישים את החלק העליון של פשטידת העוף הענקית בשטיפת הביצים שנותרה, מפזרים את המלח הגס וחותכים חתכים קטנטנים בחלק העליון כדי שהאדים יברחו.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מכניסים את פאי העוף לתנור ואופים במשך 45 דקות עד שעה עד שתפוח וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הניחו לעוגת העוף לנוח 10 דקות לפני הזזתה. הפעילו מרית מתחת לסיר הפאי כדי לשחרר אותו מאבן הפיצה. מוציאים את פאי העוף בעזרת כף הגשה גדולה.