קציצה חשיש חום לאפות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו לאפות חום חשיש קציצה. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 284 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו קרם מרוכז של מרק עוף, ביצים, תפוחי אדמה חום חשיש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו קציצה חשיש חום לאפות, אופים חום חשיש, ו לאפות ביצה חום חשיש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, היכו קלות ביצים. מערבבים פירורי קרקר, שום, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. מפוררים בקר על תערובת; מערבבים היטב. צורה לתוך 1-ב. ביצים.
במחבת מכוסה על אש נמוכה מבשלים קציצות בכמות קטנה של מים עד להשחמה; מסננים. בקערה שלבו את המרק, השמנת החמוצה, הגבינה, הבצל ושאר המלח והפלפל. עם מגבות נייר, חום חשיש טפיחה יבש. מערבבים לתערובת המרק.
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. מסדרים קציצות מעל, לוחצים קלות לתערובת. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 45 דקות. לחשוף; אופים 15 דקות יותר או עד שהבשר כבר לא ורוד ותפוחי אדמה רכים.