פילה חזיר מזוגג בתפוז עם תיבול איטלקי
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל ים תיכוני. נסו להכין פילה חזיר מזוגג תפוז עם תיבול איטלקי בבית. מנה אחת מכילה 285 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 1.43 דולר למנה , מתכון זה מכסה 24% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. אם יש לכם תרכיז מיץ תפוזים, סוכר, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ונטולת מוצרי חלב . מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך שעה ו-23 דקות . הוא מתאים גם כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. עם ציון ספוגי של 61% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו פילה חזיר עטוף בבייקון מזוגג מייפל , פילה חזיר עטוף בבייקון , וסלט חזיר צלוי מעדן עם פטריות ועגבניות .
הוראות
להמיס מלח וסוכר ב-1 ליטר מים בקערה.
מוסיפים את הבשר ומניחים לעמוד 45 דקות. שוטפים ומייבשים בטפיחות קלות.
בינתיים, במחבת קטנה, מצמצמים את רכז התפוזים לחצי על אש נמוכה. מוסיפים שום ותיבול איטלקי.
מברישים את הבשר בגלייז ומניחים בצד.
או להדליק אש פחמים בחצי מהגריל או להפעיל את מבערי גריל הגז על עוצמה גבוהה למשך 10 דקות. לשמן את רשת הגריל החמה בעזרת מטלית ספוגה בשמן באמצעות מלקחיים.
הניחו את נתחי הטלאים על רשת גריל חמה וסגרו את המכסה; צלו עד להשחמה טובה, כ-7 דקות. הפכו את הבשר וסגרו את המכסה; צלו עד להשחמה טובה בצד השני, עוד כ-6 דקות. כבו את גריל הגז (או העבירו את הבשר לצד הקר של גריל הפחמים) והניחו לנתחי הטלאים לשבת מכוסה עד שהטמפרטורה הפנימית תגיע ל-145 מעלות (63 מעלות צלזיוס) במדחום בשר, עוד כ-5 דקות.