פיצה מקסיקנית
פיצה מקסיקנית היא מנה עיקרית ל-8 סועדים. מנה אחת מכילה 306 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . תמורת 1.66 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . מתכון זה מ-Taste of Home דורש שמרים, שעועית שחורה, פלפלי צ'ילי ופלפל חלפיניו. לא הרבה אנשים ממש אהבו את המנה המקסיקנית הזו. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 66% . נסו את פיצה סלט פיאסטה מקסיקנית , עוגיות חתונה מקסיקניות אותנטיות , ופלפלים ממולאים מקסיקניים בטעם צבע (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, ערבבו חצי כוס קמח, קמח תירס, שמרים, מלח וסוכר. בסיר, חממו מים, חלב ושמן ל-120-130 מעלות.
מוסיפים למרכיבים היבשים; טורפים עד לקבלת בצק חלק. מוסיפים את יתרת הקמח עד לקבלת בצק רך. מעבירים את הבצק למשטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה מצופה בספריי שמן, הופכים פעם אחת כדי לצפות את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 33 ס"מ על משטח מקומח.
מעבירים לתבנית פיצה בקוטר 38 ס"מ מצופה בספריי שמן; בונים מעט את הקצוות. דוקרים את הבצק מספר פעמים בעזרת מזלג.
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 8-10 דקות או עד להשחמה קלה.
מורחים סלסה על הקלתית. מעל מגישים שעועית, עוף, בצל, פלפלי צ'ילי, גבינה, עגבנייה, חלפיניו וכוסברה.
אופים 12-15 דקות נוספות או עד שהקרום זהוב-חום והגבינה נמסה.