פירה בצל מקורמל
פירה בצל מקורמל לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 188 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתכון ללא גלוטן זה מגיש 6 ומחירו 71 סנט למנה . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב בתור תוספת זולה מאוד. זה מושלם לחג ההודיה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך חמאה, שמנת, רצועות בייקון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 35% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Alouette® Baby Brie® פיצת פלפל ובצל מקורמלת , טוסט אבוקדו עם בצל מתוק מקורמל, עגבניות ענבים, עירית גינה טרייה ופריחת עירית ופיצה מקורמלת בצל ובייקון .
הוראות
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית; מוסיפים בצל ו-1/2 כפית מלח. מבשלים ומערבבים במשך 15 דקות או עד שהלחות מתאדה והבצל נבול לחלוטין. מנמיכים את החום לבינוני-נמוך. מבשלים ומערבבים במשך 30-40 דקות או עד שהבצל מתקרמל. (אם יש צורך, מוסיפים מים, כף אחת בכל פעם, אם הבצל מתחיל להידבק למחבת.)
בינתיים מניחים תפוחי אדמה ושום בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 18-22 דקות או עד לריכוך.
מסננים תפוחי אדמה; מניחים בקערה גדולה ומועכים.
מוסיפים את השמנת החמוצה, החלב, הפלפל והמלח הנותר; מועכים עד לתערובת. מערבבים פנימה בצל מקורמל.
לטפטף חמאה; מפזרים גבינה ובייקון.