פסיון אפוי ברוטב
פסיון אפוי ברוטב עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מנה ל-6 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -32 גרם חלבון , 18 גרם שומן , וסך הכל 783 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ-Taste of Home דורש סוכר חום, ציר עוף, מים וחצאי חזה תרנגולות. מההכנה ועד להצלחת, המתכון אורך כשעה . עם ציון כפית של 51% , מנה זו טובה. נסו את סטייק בקר ברוטב ירקות , ביסקוויטים ורוטב לארוחת בוקר , וסטייק המבורגר בסגנון קוריאני ברוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, ערבבו קמח וסוכר חום; הוסיפו נתחי פסיון, אחד בכל פעם, ונערו לציפוי. במחבת גדולה על אש בינונית, טגנו את הפסיון משני הצדדים בחמאה.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת בגודל 33 x 23 ס"מ.
ערבבו את המרק, המים והציר עד לקבלת תערובת אחידה; יוצקים על הפסיון.
אופים, ללא מכסה, ב-350 מעלות במשך 40 דקות.
אופים 5-10 דקות נוספות או עד שהנוזלים צלולים.
מגישים עם תפוחי אדמה או אורז.