קאפקייקס גנאש שוקולד
קאפקייקס גנאש שוקולד הוא מתכון אמריקאי ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 453 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . תמורת 63 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גרגירי קפה, ביצים, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא מתאים היטב כקינוח. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 45 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. עם ציון כף של 38% , המנה הזו די גרועה. קאפקייקס שוקולד ממולאים בחמאת בוטנים עם ציפוי גנאש שוקולד , קאפקייקס וניל + ציפוי גנאש שוקולד שמנת חמוצה , ועוגת שכבות שוקולד עם גנאש דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-325 מעלות פרנהייט. מרפדים תבנית מאפינס בתבניות נייר.
הקציפו את החמאה והסוכר בקערת מיקסר חשמלי עם אביזר משוך עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם.
מערבבים פנימה את סירופ השוקולד והוניל.
מוסיפים את הקמח וגרגירי הקפה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. אין להקציף יתר על המידה, אחרת הקאפקייקס יהיו קשים.
יוצקים את הבלילה לתבניות המאפינס ואופים במשך 30 דקות, או עד שהמאפינס מתייצב במרכז. אין לאפות יתר על המידה!
מצננים לחלוטין בתבנית המאפינס.
לגנאש, מבשלים את השמנת המתוקה, שוקולד צ'יפס וקפה נמס בסיר כפול מעל מים רותחים עד לקבלת תערובת חלקה וחמימה, תוך ערבוב מדי פעם.
טבלו את החלק העליון של הקאפקייקס בגנאש. אין לשמור במקרר.