קרואסונים בבוקר חג המולד
קרואסונים בבוקר חג המולד יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 32. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 156 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך מלח, סוכר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 15%, המנה הזו לא כל כך מעולה. נסו בוקר חג המולד פריטטה, מימוזה של בוקר חג המולד, ו תבשיל בוקר חג המולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים; תן לעמוד במשך 5 דקות. ממיסים 1/4 כוס חמאה; מניחים בצד.
שלב 1 כוס קמח, סוכר ומלח; הוסף לתערובת השמרים.
מוסיפים את החלב, 1 ביצה וחמאה מומסת; מקציפים לתערובת אחידה.
מניחים את יתרת הקמח בקערה גדולה; חותכים פנימה את יתרת החמאה עד שהיא מתפוררת.
מוסיפים תערובת שמרים; מערבבים היטב. לא ללוש. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש כשש פעמים. מחלקים בצק לארבעה חלקים.
מגלגלים כל חתיכה ל -16 אינץ'. מעגל; חותכים כל עיגול לשמונה טריזים.
מגלגלים טריזים מהקצוות הרחבים ומניחים את הצד הנקודתי כלפי מטה 3 אינץ'. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים. עקומה מסתיימת ליצירת סהרונים. לכסות ולתת לעלות במקום חמים במשך שעה 1.
מקציפים מים וביצה שנותרה; מברישים מעל לחמניות.
אופים בחום של 325 כ 20-25 דקות או עד להשחמה קלה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטורה רוסו ספומנטה האדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
![בלטור רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%