101" צייד לווייתנים " כריך דגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל 101 "Whaler" כריך דגים. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 927 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם פטרוזיליה, חמוצים להתענג, גבינה קלהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו חלב-חמאה 101, קמח עוגה 101, ו כריך דגים רציני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בגודל בינוני, לטאטא יחד את החלב והביצים. בקערה בגודל בינוני אחר, מערבבים יחד את הקמח, קמח תירס ופטרוזיליה.
מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
לדלות את הדגים דרך תערובת הביצה, ואז מעיל אותו ביסודיות עם תערובת הקמח.
במחבת sauté גדולה, מיד לחמם את השמן על חום בינוני גבוה. כאשר הוא חם אבל לא מעשן, להוסיף את הפילה למחבת. מבשלים בצד אחד עד הבלילה הוא חום זהוב בהיר, על 4 דקות. בזהירות להפוך את הפילה ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר. באמצעות מרית מחוררת, להסיר אותם מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
בינתיים, לטאטא יחד את החומרים רוטב טרטר (אם משתמשים).
חותכים את הלחמניות ומפיצים את רוטב הטרטר (אם משתמשים) על הקרביים.
מניחים פילה על כל לחמניה התחתונה, ולאחר מכן העליון עם חסה, עגבניות, וגבינה, אם תרצה.
בעת רכישת פילה דגים (או סטייקים דגים), לחפש חתיכות לחות ללא קצוות יבשים או כתמים חומים. דג שלם צריך להריח כמו האוקיינוס, לא חשוד, וצריך להיות לו עיניים צלולות, זימים אדומים או ורודים, וקשקשים נוצצים. וכל הדגים צריכים להיות קפיציים למגע, לא רגשני.