קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 25 דק.
מנות96
ציון בריאות0
מגזין

30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ג'לי מקפיא תפוחים ® JELLÂ

30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ג'לי מקפיא תפוחים ® JELLÂ
צריך תבלין ללא גלוטן וטבעוני? 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ג'לי מקפיא תפוחים® JELLÂ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 96 מנות. עם 46 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-25 דקות. אם יש לך סוכר, בטוח ג'לי פירות פקטין, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.Jellâ ® אפרסק-ריבת מקפיא משמש, 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ריבה מקפיא אפרסק ג'לי, ו 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ריבה מקפיא פירות הדר-תות שדה ג'לי (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף מיכלי פלסטיק נקיים ועפעפיים עם מים רותחים. יבש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
2
מערבבים מיץ תפוחים ומיץ לימון בקערה גדולה. מערבבים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
בואו לעמוד 10 דקות., ערבוב מדי פעם.
4
מערבבים מים ופקטין בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
5
מוסיפים לתערובת מיץ; מערבבים 3 דקות. או עד שהסוכר מומס וכבר לא מגורען. (כמה גבישי סוכר עשויים להישאר.)
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
6
מלא את כל המכולות מיד בתוך 1/2 אינץ ' של צמרות. נגב את הקצוות העליונים של מכולות; מיד לכסות עם מכסים.
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. ג ' לי מוכן עכשיו לשימוש. לאחסן במקרר עד 3 שבועות או להקפיא מכולות נוספות עד 1 שנה. הפשרה במקרר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')