30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ריבת מקפיא פטל-אפרסק Jellâ®
30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ריבה מקפיא פטל-אפרסק® JELLA עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך פירות, מים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות ו-30 דקות. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.Jellâ ® אפרסק-ריבת מקפיא משמש, 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ג'לי מקפיא תפוחים ® JELLÂ, ו 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ריבה מקפיא אפרסק ג'לי.
הוראות
יש לשטוף מיכלי פלסטיק נקיים ועפעפיים עם מים רותחים. יבש ביסודיות.
לרסק פטל ביסודיות, שכבה אחת בכל פעם. (לחץ על חצי עיסת דרך מסננת כדי להסיר חלק מהזרעים, אם תרצה בכך.) למדוד בדיוק 2 כוסות מוכן פטל לתוך קערה גדולה. לקלף אפרסקים בור; דק קוצצים או לטחון את הפרי. למדוד בדיוק 1-1 / 2 כוסות מוכן אפרסקים לתוך קערה עם פטל. מערבבים בסוכר.
בואו לעמוד 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים מים ופקטין בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים לתערובת פירות; מערבבים 3 דקות או עד שהסוכר מומס וכבר לא מגורען. (כמה גבישי סוכר עשויים להישאר.)
מלא את כל המכולות מיד בתוך 1/2 אינץ ' של צמרות. נגב את הקצוות העליונים של מכולות; מיד לכסות עם מכסים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. ג ' אם מוכן כעת לשימוש. לאחסן במקרר עד 3 שבועות או להקפיא מכולות נוספות עד 1 שנה. הפשרה במקרר לפני השימוש.