3d ערימות עוגיות עץ חג המולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל 3d עוגיות עץ חג המולד ערימות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, תערובת עוגיות שוקולד צ'יפס, סוכריות בטי, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. זה מושלם עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו ערימות עוגיות סוכר עץ חג המולד חגיגיות, עץ חג המולד פנקייק ערימות, ו כדורי עוגיות אוריאו עץ חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה בינונית, מערבבים תערובת עוגיות, חמאה וביצה עד צורות בצק רכות. צורה 3 (1/4 כוס) כדורים מן הבצק. צורה 3 כדורים יותר, באמצעות 3 כפות רמה עבור כל אחד.
מניחים את כל 6 הכדורים על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 9 עד 11 דקות או עד הקצוות הם חום בהיר.
בינתיים, צורה 3 כדורים באמצעות 2 כפות בצק עבור כל כדור. צורה 3 כדורים, 1 1/2 אינץ ' בקוטר.
מניחים את כל 6 הכדורים על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 7 עד 9 דקות או עד הקצוות הם חום בהיר.
המשך עם הבצק שנותר לעשות 3 כדורים של כל אחד הקטרים הבאים: 1 1/4 אינץ', 1 אינץ', 3/4 אינץ 'ו 1/2 אינץ'.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
אופים 5 עד 7 דקות או עד הקצוות הם חום בהיר. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
ציפוי חום בקערה למיקרוגל נחשף על 30 שניות גבוהות, ערבוב כל 10 שניות, עד ציפוי ניתן לערבב חלקה ונוזל. כל עץ יהיה ערימה של 8 עוגיות בגודל שונה. כדי להרכיב 3 עצים, לערום עוגיות על מגש הגשה, החל עם עוגייה בגודל הגדול ביותר בתחתית, ולערום כל עוגייה בגודל קטן יותר על גבי, הפצת ציפוי בין כל שכבה.
טפטוף שנותר זיגוג על עצים, ומקשטים עם סוכריות.
מפזרים אבקת סוכר על מגש כדי להיראות כמו שלג.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "