7 שכבת מטבל מקסיקני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל 7 שכבה מקסיקנית לטבול. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא צ'יפס טורטייה, שעועית מטוגנת, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו טבלת שכבה הודית 7, מטבל מקסיקני חמש שכבות, ו מטבל מקסיקני 5 שכבות (מתכונים דומים).
הוראות
שעועית להפיץ בתחתית 10 " צלחת זכוכית עגולה או מרובעת ברורה; להפריש.
מערבבים שמנת חמוצה ותערובת תיבול; להפיץ על שעועית.
מערבבים אבוקדו, מיץ לימון ושום; שכבה על תערובת שמנת חמוצה.
מפזרים גבינה; למעלה עם בצל, זיתים ועגבניות.
מגישים עם צ ' יפס טורטייה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.