a: staitai [שומשום יווני עתיק & פיצה דבש]
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל a : staitai [שומשום יווני עתיק & פיצה דבש]. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 457 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. מתכון זה ממטבח מזין יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח ים גס לא מזוקק, דבש, קמח כוסמין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח האיות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסמון עם קמח מלא כוסמין כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו Staitai [honey & Sesame Pizza], מולית יוונית עתיקה, ו דבש-טריאקי אצבעות עוף עם זרעי שומשום עם אטריות צלופן שומשום אפונה הצמד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים המתנע הגהה, מים חמים, רבע כוס שמן זית, קמח חיטה מלאה חיטה ושתי כפיות מלח ים לא מזוקק יחד בקערה עד בשילוב היטב.
יוצקים את הבצק לקערה של מערבל דוכן מצויד וו בצק ומערבבים את החומרים יחד במהירות נמוכה; לחלופין, קמח הדלפק שלך ללוש את החומרים יחד עד כדור חלק, גמיש של בצק צורות.משמנים קערת ערבוב עם קצת שמן זית; מניחים את הבצק בקערה ומכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת מטבח לחה מעט. אפשר את הבצק לעלות בטמפרטורת החדר במשך כארבע שעות. אגרוף אותו, ולאפשר לו לעלות שוב, עד הוכפל בתפזורת.מחלקים את הבצק לשתי מסות, ויוצרים דיסקים בקוטר של כ-8 אינץ'.
מחממים שתי כפות שמן זית של שמן הזית הנותר על להבה בינונית גבוהה במחבת ברזל יצוק.
מניחים דיסק אחד בשמן החם ומטגנים במשך שתיים עד שלוש דקות, להעיף אותו ומטגנים את הצד השני במשך שתיים עד שלוש דקות.
הוסף עוד שתי כפות שמן זית למחבת, וחזור על התהליך עם הדיסק הנותר. בצק staitai שלך הוא עכשיו מוכן תוספות שלה.לאחר הבצק נוצר ומטוגן עד הזהב בשמן זית, הגיע הזמן לסיים להכין את המנה.מחממים את התנור ל 475 מעלות פרנהייט.
מברשת כף אחת שמן זית כתית נוספת לא מזוקק על כל אחד משני בסיסים מטוגנים עבור staititai.להתפורר שמונה אונקיות של גבינת פטה באופן שווה על כל אחד מהדיסקים, לטפטף כל דיסק עם כף אחת דבש ומפזרים איתם כף אחת זרעי שומשום ומלח ים גס מספיק כדי להתאים את החיך שלך.קו תבנית אפייה או אבן אפייה עם שלושה עד ארבעה עלי דפנה מתוקים, ולמקם את staitai מעל עלי המפרץ.
אופים את staitai בתנור שחומם מראש ל 475 מעלות פרנהייט במשך כחמש עד שש דקות.
מגישים חם, מטפטף עם דבש נוסף כפי שהוא מתאים לך