קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

a: staitai [שומשום יווני עתיק & פיצה דבש]

a: staitai [שומשום יווני עתיק & פיצה דבש]
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל a : staitai [שומשום יווני עתיק & פיצה דבש]. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 457 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. מתכון זה ממטבח מזין יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח ים גס לא מזוקק, דבש, קמח כוסמין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח האיות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסמון עם קמח מלא כוסמין כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו Staitai [honey & Sesame Pizza], מולית יוונית עתיקה, ו דבש-טריאקי אצבעות עוף עם זרעי שומשום עם אטריות צלופן שומשום אפונה הצמד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים המתנע הגהה, מים חמים, רבע כוס שמן זית, קמח חיטה מלאה חיטה ושתי כפיות מלח ים לא מזוקק יחד בקערה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח חיטה מלא כוסמיןקמח חיטה מלא כוסמין
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
יוצקים את הבצק לקערה של מערבל דוכן מצויד וו בצק ומערבבים את החומרים יחד במהירות נמוכה; לחלופין, קמח הדלפק שלך ללוש את החומרים יחד עד כדור חלק, גמיש של בצק צורות.משמנים קערת ערבוב עם קצת שמן זית; מניחים את הבצק בקערה ומכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת מטבח לחה מעט. אפשר את הבצק לעלות בטמפרטורת החדר במשך כארבע שעות. אגרוף אותו, ולאפשר לו לעלות שוב, עד הוכפל בתפזורת.מחלקים את הבצק לשתי מסות, ויוצרים דיסקים בקוטר של כ-8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
3
מחממים שתי כפות שמן זית של שמן הזית הנותר על להבה בינונית גבוהה במחבת ברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מניחים דיסק אחד בשמן החם ומטגנים במשך שתיים עד שלוש דקות, להעיף אותו ומטגנים את הצד השני במשך שתיים עד שלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
5
הוסף עוד שתי כפות שמן זית למחבת, וחזור על התהליך עם הדיסק הנותר. בצק staitai שלך הוא עכשיו מוכן תוספות שלה.לאחר הבצק נוצר ומטוגן עד הזהב בשמן זית, הגיע הזמן לסיים להכין את המנה.מחממים את התנור ל 475 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
6
מברשת כף אחת שמן זית כתית נוספת לא מזוקק על כל אחד משני בסיסים מטוגנים עבור staititai.להתפורר שמונה אונקיות של גבינת פטה באופן שווה על כל אחד מהדיסקים, לטפטף כל דיסק עם כף אחת דבש ומפזרים איתם כף אחת זרעי שומשום ומלח ים גס מספיק כדי להתאים את החיך שלך.קו תבנית אפייה או אבן אפייה עם שלושה עד ארבעה עלי דפנה מתוקים, ולמקם את staitai מעל עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
מלח ים גסמלח ים גס
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים את staitai בתנור שחומם מראש ל 475 מעלות פרנהייט במשך כחמש עד שש דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
8
מגישים חם, מטפטף עם דבש נוסף כפי שהוא מתאים לך
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים

יין מומלץ: Agiorgitiko, Asyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero הן אפשרויות נהדרות עבור יוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. Skouras Saint George Agiorgitiko עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Skouras Saint George Agiorgitiko
Skouras Saint George Agiorgitiko
Raspberry בשלים ופרי שזיף דמסון מתערבבים על החיך עם רמזים של וניל ואגוז מוסקט.קהל רצון זה הוא שידוך נהדר חזיר צלוי. נא להגיש עם צמרמורת קלה.