Adobo העוף של מאט
מאט ' S Chicken Adobo עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 709 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-81 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רוטב סויה, שום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook, סטייק העוף המטוגן של מאט, ו עוגת הקרמל של מאט וטד לי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; מבשלים ומערבבים שום בשמן חם עד ריחני. צרוב עוף עד חום זהוב, כ -3 דקות לכל צד. מערבבים חומץ, פלפל, ועלי דפנה לסיר ומביאים לרתיחה.
יוצקים מים ורוטב סויה לתערובת ולהפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים עד שהעוף רך וכבר לא ורוד במרכז, כ -45 דקות. מוסיפים עוד מים אם הרוטב מלוח מדי.