Apple Clafouti
תפוח קלפוטי יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 227 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך קרם פרש, ביצים בתוספת 1 חלמון ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו Apple Clafouti, Apple Clafouti, ו קלפוטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הפוך את הבלילה: לנפות את הקמח, סוכר, קינמון ומלח לקערה. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים, חלמון ביצה, וחלב עד מעורבב היטב.
מוסיפים בערך 1/3 מתערובת הביצים לתערובת הקמח ומקציפים עד חלקה, ולאחר מכן משלבים בהדרגה את תערובת הביצים הנותרת.
להקציף עד מעורבב היטב. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר בזמן שאתם מכינים את התפוחים.
מבשלים את התפוחים: עם קצה סכין, לגרד את זרעי שעועית וניל מן התרמיל לתוך ברזל יצוק 10 אינץ ' או מחבת נירוסטה.
מוסיפים את התרמיל ואת החמאה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד החמאה הופכת חום אגוז.
מוסיפים את התפוחים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך מעט, על 2 דקות.
הסר את תרמיל וניל שעועית ולהשליך.
מפזרים את התפוחים בסוכר, מפחיתים את החום לנמוך במידה בינונית, ומבשלים עד שהתפוחים כמעט מבושלים דרכם והסוכר נמס ומצפה את התפוחים בסירופ קל.
הוסף את הגראפה או ברנדי אחר מהאש תוך כדי שפיכה, למקם בחזרה על האש, לחכות להבה לדעוך, לסובב את המחבת בקצרה.
מורחים את הפרי באופן שווה במחבת.
עבודה במהירות, יוצקים את הבלילה באופן שווה על הפרי.
אופים עד הקצוות של clafouti הם נפוחים ושחומים והמרכז מוגדר, על 15 דקות.
שים קצת סוכר ' ממתקים במסננת בנדיבות אבק את פני השטח של clafouti.
מגישים חם ישירות מן המחבת עם מנה של קרם פרש.
ההערות של מיכאל: אם אתה מתכנן לשרת clafoutis בודדים ממחבתות מיני, לחמם את המחבתות בתנור עד חם למדי, על 5 דקות, ולאחר מכן לחלק את הפרי מבושל בין המחבתות, העליון עם הבלילה, ואופים. זמן הבישול ישתנה בהתאם לגודל המחבתות.
כדי להפוך את clafouti דובדבן, להשתמש 1 1/4 כוסות דובדבנים מגולענים. תחליף 1 כפית גרידת לימון מגוררת עבור קינמון Grand Marnier עבור גראפה.