קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Apple Clafouti

Apple Clafouti
תפוח קלפוטי יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 227 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך קרם פרש, ביצים בתוספת 1 חלמון ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו Apple Clafouti, Apple Clafouti, ו קלפוטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הפוך את הבלילה: לנפות את הקמח, סוכר, קינמון ומלח לקערה. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים, חלמון ביצה, וחלב עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
זנים של פטריותזנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים בערך 1/3 מתערובת הביצים לתערובת הקמח ומקציפים עד חלקה, ולאחר מכן משלבים בהדרגה את תערובת הביצים הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
להקציף עד מעורבב היטב. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר בזמן שאתם מכינים את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מבשלים את התפוחים: עם קצה סכין, לגרד את זרעי שעועית וניל מן התרמיל לתוך ברזל יצוק 10 אינץ ' או מחבת נירוסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
לשימור,לשימור,
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מוסיפים את התרמיל ואת החמאה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד החמאה הופכת חום אגוז.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
7
תוסיף קמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מוסיפים את התפוחים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
9
הסר את תרמיל וניל שעועית ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
10
מפזרים את התפוחים בסוכר, מפחיתים את החום לנמוך במידה בינונית, ומבשלים עד שהתפוחים כמעט מבושלים דרכם והסוכר נמס ומצפה את התפוחים בסירופ קל.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
11
הוסף את הגראפה או ברנדי אחר מהאש תוך כדי שפיכה, למקם בחזרה על האש, לחכות להבה לדעוך, לסובב את המחבת בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
גרפהגרפה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מורחים את הפרי באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
עבודה במהירות, יוצקים את הבלילה באופן שווה על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
14
אופים עד הקצוות של clafouti הם נפוחים ושחומים והמרכז מוגדר, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
שים קצת סוכר ' ממתקים במסננת בנדיבות אבק את פני השטח של clafouti.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
16
מגישים חם ישירות מן המחבת עם מנה של קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
ההערות של מיכאל: אם אתה מתכנן לשרת clafoutis בודדים ממחבתות מיני, לחמם את המחבתות בתנור עד חם למדי, על 5 דקות, ולאחר מכן לחלק את הפרי מבושל בין המחבתות, העליון עם הבלילה, ואופים. זמן הבישול ישתנה בהתאם לגודל המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
כדי להפוך את clafouti דובדבן, להשתמש 1 1/4 כוסות דובדבנים מגולענים. תחליף 1 כפית גרידת לימון מגוררת עבור קינמון Grand Marnier עבור גראפה.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
גרפהגרפה