תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות תפוח-תבלין-שיבולת שועל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 162 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, קיצור, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל ללא גלוטן ספייס, מאפינס שיבולת שועל תפוחים ותבלינים, ו עוגיות שיבולת שועל ותבלינים עוגה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. בקערה קטנה, מערבבים זיגוג מרכיבים עד חלקה ורזה מספיק כדי לטפטף. כיסוי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
בקערה גדולה, לנצח 1/2 כוס חמאה, קיצור, 1/2 כוס סוכר מגורען ואת הסוכר החום עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורב ביסודיות. לנצח ביצים 1 כפית וניל עד מעורבב היטב. הכה בשיבולת שועל, קינמון, אגוז מוסקט, סודה לשתייה וקמח, גירוד בצד ותחתית של קערה פעם אחת, רק עד מעורבב. מערבבים תפוחים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
סודה לשתייה
סוכר חום
קיצור
קינמון
וניל
אגוזי מלך
תפוח
חמאה
מוסקט
קמח לכל מטרה
ביצה
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
3
על יריעות עוגיות ungreased, טיפת בצק על ידי כף מעוגלת (scant 1/4 כוס) על 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים 13 עד 17 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב ומרכזים נקבעים. מגניב 2 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור. באמצעות כפית, טפטוף על זיגוג 1 כפית על כל עוגייה חמה. מגניב לגמרי, בערך 10 דקות.