Arancini di Riso
Arancini Di Riso עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 40%. נסו Arancini di Riso, קציצות ריזוטו: ארנסיני די ריסו, ו Sartu di Riso (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
יוצקים מספיק שמן בסיר גדול כבד כדי להגיע לעומק של 3 אינץ'.
מחממים את השמן מעל חום בינוני עד 350 מעלות F.
מערבבים את הביצים, ריזוטו, פרמזן, ו 1/2 כוס פירורי הלחם בקערה גדולה לשלב.
מניחים את פירורי הלחם הנותרים בקערה בינונית. באמצעות כ 2 כפות של תערובת ריזוטו עבור כל, טופס תערובת ריזוטו לתוך 1 3/4-כדורי קוטר אינץ'. הכנס קוביית 1 של מוצרלה למרכז של כל כדור.
מגלגלים את הכדורים בפירורי הלחם למעיל.
עבודה בקבוצות, להוסיף את כדורי האורז כדי ail חם לבשל עד חום מחומם דרך, הופך אותם לפי הצורך, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את כדורי האורז מגבות נייר כדי לנקז. מתבלים במלח.
להביא את המרק לרתיחה בסיר בינוני כבד.
מוסיף את פטריות פורצ ' יני. להפריש עד הפטריות רכות, כ 5 דקות. לשמור על מרק חם על חום נמוך מאוד.
ממיסים את החמאה בסיר כבד גדול על אש בינונית.
מוסיף את הבצל ו לטגן עד מכרז, על 8 דקות.
מוסיפים את הפטריות הלבנות ושום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את פטריות פורצ ' יני ללוח חיתוך. דק קוצצים את הפטריות ומוסיפים לסיר.
לטגן עד הפטריות רכות ומיצים להתאדות, על 5 דקות. מערבבים את האורז ולתת לו טוסט במשך כמה דקות.
מוסיף את היין; לבשל עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות.
מוסיפים 1 כוס מרק חם; מבשלים על חום בינוני-נמוך עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. המשך לבשל עד האורז הוא רק רך ואת התערובת היא שמנת, הוספת יותר מרק על ידי כוסולים ערבוב לעתים קרובות, על 28 דקות (האורז יספוג 6 עד 8 כוסות של מרק). מערבבים באפונה.
מערבבים בפרמזן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.