Ashure
צריך תוספת טבעונית? אשור יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קליפת תפוז, מים, דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: .
הוראות
מניחים את שעועית חומוס, שעועית לבנה, בולגור, וצימוקים בקערות נפרדות ומוסיפים מים לכיסוי.
למחרת, לשלב את שעועית חומוס ושעועית לבנה בסיר עם מים כדי לכסות. מביאים את המים לרתיחה; להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, עד השעועית הם מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות.
מסננים את החיטה ומעבירים אותה לסיר גדול.
מוסיפים את 15 כוסות המים (3 ליטרים ועוד 3 כוסות) ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מכרז, על 15 דקות, ברפרוף ולזרוק כל קצף שמופיע.
כאשר החיטה התעבה, מערבבים את הסוכר ומביאים את התערובת לרתיחה.
מסננים את השעועית המבושלת ומוסיפים אותם לתערובת החיטה. מערבבים את הצימוקים, משמשים, קליפת תפוז, וציפורן. הפחת את החום ומבשל עד שהתערובת מתעבה והפרי רך, כ -15 דקות.
יוצקים את הפודינג לקערות מנה בודדות.
מקשטים עם זרעי שומשום קלויים, אגוזי מלך קצוצים, פיסטוקים קצוצים, דומדמניות וקינמון. תן לפודינג להתקרר ואז תגיש.