Bacalao קון סלסה דה קוקו y Choclo (דג בקלה עם רוטב קוקוס תירס)
המתכון Bacalao קון סלסה דה קוקו y Choclo (דג בקלה עם רוטב קוקוס תירס) מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-57 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לך חמאה, קורנית טחון, מלאי ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו Pescado קון קוקו (דגים ברוטב קוקוס), Sudado de Pescado Al קוקו (תבשיל דגים עם קוקוס), ו Cazuela de Pescado אל קוקו Gratinada (תבשיל דגים וקוקוס אל Gratin) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, מחממים את החמאה והשמן.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, בצל ושום ומבשלים עד רך.
מוסיפים את התירס ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיף את המניה וחלב קוקוס. מביאים לרתיחה.הפחת את החום והטבח שנחשפו במשך 10 דקות.
מניחים את התערובת לתוך בלנדר תערובת עד smooth.In מחבת סאוט, מחממים קצת שמן זית. כאשר השמן הוא עישון חם, להוסיף את הדג.
מטגנים במשך 2 דקות ומתהפכים. להחזיר את התערובת למחבת ולחמם על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הדגים לרוטב ומבשלים כ 8 דקות יותר, עד הדג מבושל כל הדרך.
מגישים מעל אורז לבן ומקשטים בכוסברה טרייה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.