BBQ Chicken Pizzas
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פיצות BBQ Chicken. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 913 קלוריות , 53 גרם חלבון ו -34 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם דבש, גבינת גאודה, רוטב ברביקיו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון ספונקולרי של 66% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: BBQ Chicken Pizzas , Quick BBQ Chicken Pizzas , ומיני BBQ Chicken Pizzas .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את הקמח המלא, השמן, הדבש, המלח ו-1-1/2 כוסות קמח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. על משטח מקומח קלות מחלקים את הבצק לארבעה חלקים.
מגלגלים כל אחד ל-10 אינץ'. מעגל; לבנות מעט קצוות. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה מטגנים עוף ובצל ב-1 כף שמן עד שהעוף כבר לא ורוד.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים רוטב ברביקיו; חום דרך.
להרטיב מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, מצפים קלות את מתלה הגריל.
מברישים את שני צידי הבצק בשמן הנותר. צולים בצק, מכוסה, על אש בינונית במשך 1-2 דקות או עד שהקרום שחום קלות.
שכבו את הצד הצלוי של כל פיצה עם תערובת העוף, הגבינות וטבעות הפלפל. מחזירים פיצות לגריל.
מכסים ומבשלים במשך 4-5 דקות או עד שהקרום שחום קל והגבינה נמסה, סובב פיצות באמצע הבישול כדי להבטיח קרום שחום אחיד.
מפזרים בזיליקום אם רוצים.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. ה-Luna Vineyards Sangiovese עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![לונה ויניארדס סנגיובזה]()
לונה ויניארדס סנגיובזה
סנג'ובזה 2009 שלנו בעמק נאפה מבושם בניחוחות של דובדבנים שחורים, פטל, אלגום ורמז של וניל. דובדבן בינג שולט באמצע החך, מודגש על ידי פטל ורמזים של אלגום. הסיום מתחיל בתווי מינרליות מושכים ומסתיים בחליטת תבלינים של פולי קקאו.