Bluefish אפוי: Bluefish
Bluefish אפוי: Bluefish הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז דם, שמן זית, עלי נענע ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה נהדר. נסו דג כחול אפוי, Bluefish En Papillote, ו מרק דגים כחלחל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חותכים 4 חתיכות של נייר קלף לתוך ריבועים 16 אינץ'. משמנים כל פיסת קלף עם 1 כף שמן זית. מתבלים את הדג הכחול במלח ופלפל ומניחים בדיוק במרכז כל פיסת נייר קלף. מחלקים את המקטעים הכתומים, פרחים אורגנו ובצל אדום על גבי פילה 4 דגים ומפזרים כל אחד עם פטרוזיליה ונענע,
טפטוף עם שמן זית וקצת מיץ מהתפוזים. מקפלים את המחצית השמאלית של הקלף מעל ומלחצים את הקצוות בין האגודל והאצבע כך שכל כיס אטום.
מניחים כל אחד על גיליון עוגיות ואופים 10 דקות.
להסיר ולהציג עדיין אטום לכל סועד. באמצעות סכין חדה או זוג מספריים, לפתוח את"cartoccio".
טפטוף עם שמן זית, להוסיף קצת גרידת תפוזים גלם, מלח, ומיץ תפוזים יותר. תאכל מיד.
אפשרות שנייה: להפוך את הנרתיק של שכבות כפולות של רדיד ומבשלים על גריל במשך 8 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.