קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות2
ציון בריאות14
מגזין

Boeuf en Croute

Boeuf en Croute
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביף אן קראוט. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 729 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, שמן זית, בצק עלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. . נסו ביף און קרוט או ביף וולינגטון, ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת כבדה על חום גבוה עד חם מאוד. לצרוב את הפילה עד משחימים היטב משני הצדדים, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את הפילה מהמחבת, וצינה במקרר לפחות 1 שעה. הפילה בטח קר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
באותו מחבת מעל חום בינוני, להמיס את החמאה, ומבשלים ומערבבים את הפטריות, שאלוט, ושום עד שאלוט הם רכים ושקופים ואת הפטריות נתנו את המיץ שלהם, 6 עד 8 דקות. מערבבים ב 2 כפות של יין אדום, גירוד וממיס כל חתיכות טעם משחימים מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים את תערובת הפטרייה לקערה, ומקררים במקרר במשך כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים 2 חתיכות של בצק עלים על משטח עבודה, ומעל כל אחד עם פילה צונן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
6
מורחים חצי תערובת פטריות בשכבה מסודרת על גבי כל פילה, ומעל כל אחד עם חתיכת בצק עלים. מקפלים וצובטים את הקצוות של המאפה יחד, איטום התוכן, לקצץ לעשות חבילה מסודרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
חותכים חריץ קטן לחלק העליון של כל חבילה.
8
יוצקים 1 1/2 כוסות יין אדום לסיר מעל חום בינוני, ומבשלים עד היין הוא להפחית בחצי, כ 15 דקות. רוטב יין העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. בינתיים, לטאטא ביצה לתוך חלב בקערה, ומברישים את חבילות הבצקים עם תערובת הביצה עבור קרום browner, אם תרצה בכך. להחזיר את החבילות למקרר כדי לשמור על קור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מניחים את בצק עלים חבילות על גיליון אפייה מוכן, ואופים בתנור שחומם מראש עד המאפה הוא חום זהוב פריך ואת הפילה הם המידה הרצויה של doneness (עבור בינוני-נדיר, על 15 דקות; מדחום מיידי לקרוא במרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מגישים כל פילה בקליפה מאפה עם כפיות של רוטב יין על גבי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)