Bucatini alla Carbonara
המתכון Bucatini alla Carbonara יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פלפל, מים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו Bucatini עם רוטב סקייט: Bucatini alla Razza, Bucatini Carbonara, ו Bucatini Carbonara (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף guanciale; לבשל עד פריך, ערבוב לעתים קרובות.
להביא 6 ליטרים מים ומלח לרתיחה בסיר 8 ליטר.
מוסיפים פסטה לסיר; מערבבים. כיסוי; להחזיר מים לרתיחה. לחשוף ולבשל 10 דקות או עד כמעט אל דנטה.
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/2 כוס מים לבישול.
שלב 1/4 כוס שמורות בישול מים, 1/2 כוס גבינה, ושאר החומרים בקערה, ערבוב היטב.
מוסיפים תערובת ביצים ופסטה לגואנסיאלה.
מניחים מחבת על אש נמוכה. מבשלים 5 דקות או עד שהרוטב מתעבה והפסטה היא אל דנטה, משליכה כל הזמן. (לא לבשל יתר על המידה או רוטב יהיה קרדל.)
הסר מהחום. מערבבים הנותרים 1/4 כוס שמורות בישול מים; לזרוק לשלב.
מניחים על תערובת 1 כוס פסטה על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם 2 כפיות שנותרו גבינה.