תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bumpin' עוף וכופתאות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 69 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 897 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח כשר, חמאה, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות.
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. חמאה קלה 8 על ידי 8 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מבשלים את הניוקי על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
3
במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן. מערבבים את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד השום מתחיל חום, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל והפטרוזיליה. להפחית את החום ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
פטרוזיליה
פלפל
מלח
5
מוסיפים את הניוקי והעוף. לזרוק גם לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ניוקי
6
מערבבים את המוצרלה ו 2 כפות של פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
7
יוצקים את התערובת לתבנית האפייה ומפזרים את שאר הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
אופים עד הגבינה נמסה יפה השחמה, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר את המנה מהתנור, מקשטים עם עלי בזיליקום ומגישים.