קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Buttermilk Biscuits II

Buttermilk Biscuits II
עוגיות חמאה II עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . אם יש לכם מלח, חלב חמאה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ביסקוויטים לחמאה, ביסקוויטים לחמאה, ו ביסקוויטים לחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה אחת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חותכים בקיצור עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים קרם וחמאה עד הבצק דומה גבינת קוטג'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
חלב-חמאהחלב-חמאה
קיצורקיצור
קרםקרם
בצקבצק
4
בנדיבות מפזרים משטח חלק עם קמח. כפית החוצה הבלילה לתוך ארבעה גושים מרווחים היטב בנפרד על פני השטח המשוריין. קמח את החלק העליון של הבצק ואת הידיים. הפעל כדורי בצק בקמח, לנער את עודף קמח ומניח על מחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור, מברשת עם חמאה מומסת לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.