קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

Cacciatore עוף

Cacciatore עוף
Cacciatore עוף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 1006 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך כורכום, פרמזן, ירכיים עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מלח ופלפל משני צידי העוף. תחפור את העוף בקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מחממים את שמן הזית ואת החמאה במחבת כבדה או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
4
מניחים את עור העוף בצד למטה במחבת, ארבע חתיכות בכל פעם. חום משני הצדדים, ולאחר מכן להסיר צלחת נקייה. חזור עם העוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
לשפוך את מחצית השומן ולהשליך.
6
מוסיפים את פלפלים ובצל פרוס למחבת, כמו גם את השום. מערבבים סביב במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הפטריות ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
8
מוסיפים את הקורנית, כורכום ו 1/2 כפית מלח. ופתיתיתי הפלפל האדומים הכתושים אם אתה אוהב דברים קצת חריפים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
כורכוםכורכום
טימיןטימין
מלחמלח
9
להוסיף פלפל שחור נוסף לפי הטעם. מערבבים, ואז לשפוך את היין ולאפשר בועה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
ייןיין
10
יוצקים את העגבניות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
11
הוסף את העוף בחזרה למחבת העור בצד למעלה, בלי לחלוטין הצללה זה. מכסים ומכניסים לתנור למשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
12
הסר את המכסה ולהגדיל את החום ל 375 מעלות F. קוק במשך 15 דקות נוספות.
13
בינתיים, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה. אל תבשלו יותר מדי!
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
14
לנקז ולהניח בצד.
15
מעבירים את חתיכות העוף לצלחת, ואחריו הירקות. להחזיר את המחבת למבער ולהפוך את החום בינוני גבוה. לבשל ולהפחית את הרוטב במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
ירקירק
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
יוצקים את האטריות על מגש גדול או לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
17
מוסיפים את הירקות על כל החלק העליון, ואז מניחים את חתיכות העוף על גבי הירקות. כפית את המיצים מהמחבת על העוף והאטריות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
18
לפני ההגשה, מפזרים פטרוזיליה טרייה קצוצה ופרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
פרמזןפרמזן

מרכיבים

2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שלמות או חתוכות לקוביות (עם המיץ שלהם)עגבניות שלמות או חתוכות לקוביות (עם המיץ שלהם)8ירכיים עוף שלם, עור על (אתה יכול להשתמש בכל חתיכות עוף שלמות)ירכיים עוף שלם, עור על (אתה יכול להשתמש בכל חתיכות עוף שלמות)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אטריות פסטה או ביציםאטריות פסטה או ביצים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1השארפטרוזיליה שטוחה וטריה קצוצה, לפיזורפטרוזיליה שטוחה וטריה קצוצה, לפיזור5ציפורןשום, חתוך לקוביותשום, חתוך לקוביות2פלפלים ירוקים, cored ופרוס (לא דק מדי)פלפלים ירוקים, cored ופרוס (לא דק מדי)1(יכול להיות או להרחיק)טימין קרקעטימין קרקע6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1( חצילים)בצל, חצוי ופרוסבצל, חצוי ופרוס6ריבס, קצוץ טרי או קפואפרמז'ן מגוררת, לפיזורפרמז'ן מגוררת, לפיזור2פלפלים אדומים, cored ופרוס (לא דק מדי)פלפלים אדומים, cored ופרוס (לא דק מדי)6ריבס, קצוץ טרי או קפואפתיתי פלפל אדום כתוש, לפי הטעם, אופציונליפתיתי פלפל אדום כתוש, לפי הטעם, אופציונלי0(יכול להיות או להרחיק)כורכוםכורכום340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות (לבן או קרמיני), פרוספטריות (לבן או קרמיני), פרוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.