אם יש לך תמצית vanillan, אופציונלי: כדורי מאלט, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת פלנטיין עם אבוקדו חמאה, עוגות שוקולד חלב עם קרם חמאה אבוקדו, ו עוגות עם קרם חמאה אבוקדו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f. גריז וקמח מחבת העוגה שלך או מחבתות. תניח בצד.
מערבבים את רטוב עם יבש בבת אחת, והכה עם מקצף (ביד) עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים הבלילה למחבת שלך מוכן (ים).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים במשך 30 עד 40 דקות, עד שקיסם שהוכנס יוצא נקי (אפיתי את שלי במשך 40 דקות וכנראה היה יכול לאפות אותו במשך כ 5 יותר, אבל מאז לא היו ביצים לא הייתי מודאג יותר מדי על המרקם fudgy באמצע).
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו עוגה או עוגות מגניב במחבת במשך 15 דקות, ואז להפוך על מדפים קירור להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
בעוד העוגה מתקררת, להפוך את קרם חמאה. מקלפים ומבריחים את האבוקדו הרך. חשוב להשתמש אבוקדו בשלים אתה יכול לקבל את הידיים על. אם יש אבוקדו כתמים חומים בבשר, להימנע כתמים אלה כאשר אתה לגרוף את הבשר לתוך הקערה.