Cakespy: עוגת אבוקדו שוקולד עם קרם חמאה אבוקדו
אם יש לך תמצית vanillan, אופציונלי: כדורי מאלט, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת פלנטיין עם אבוקדו חמאה, עוגות שוקולד חלב עם קרם חמאה אבוקדו, ו עוגות עם קרם חמאה אבוקדו.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. גריז וקמח מחבת העוגה שלך או מחבתות. תניח בצד.
מנפים יחד את כל המרכיבים היבשים למעט הסוכר. תניח גם את זה בצד.
מערבבים את כל החומרים הרטובים יחד בקערה, כולל אבוקדו סופר פירה.
מוסיפים סוכר לתערובת הרטובה ומערבבים.
מערבבים את רטוב עם יבש בבת אחת, והכה עם מקצף (ביד) עד חלקה.
יוצקים הבלילה למחבת שלך מוכן (ים).
אופים במשך 30 עד 40 דקות, עד שקיסם שהוכנס יוצא נקי (אפיתי את שלי במשך 40 דקות וכנראה היה יכול לאפות אותו במשך כ 5 יותר, אבל מאז לא היו ביצים לא הייתי מודאג יותר מדי על המרקם fudgy באמצע).
בואו עוגה או עוגות מגניב במחבת במשך 15 דקות, ואז להפוך על מדפים קירור להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
בעוד העוגה מתקררת, להפוך את קרם חמאה. מקלפים ומבריחים את האבוקדו הרך. חשוב להשתמש אבוקדו בשלים אתה יכול לקבל את הידיים על. אם יש אבוקדו כתמים חומים בבשר, להימנע כתמים אלה כאשר אתה לגרוף את הבשר לתוך הקערה.
מניחים את בשר האבוקדו לתוך קערה של מערבל לעמוד בכושר עם מצורף whisk.
מוסיפים מיץ לימון ומקציפים את האבוקדו במהירות בינונית, עד מעט מואר בצבע וחלק, על 2-3 דקות.
מוסיף את אבקת הסוכר קצת בכל פעם ופעימה.
להוסיף תמצית וניל עד בשילוב. אם לא משתמשים מיד, לאחסן במקרר (זה לא הופך לחום).