. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: Calabacitas, Calabacitas, ו Calabacitas.
הוראות
1
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את השום, פלפל, בצל, וקישואים, ומבשלים עד הקישואים מתחיל להתרכך, על 5 דקות. מערבבים במלח, פלפל, חצי וחצי ותירס. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
אטריות ריגטוני מיובשות
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
(צינור גדול)
3
הסר מהחום ומפזרים גבינת מונטריי ג ' ק מעל. להחליף את הכיסוי על המחבת ולאפשר לשבת עד הגבינה נמסה, 2 עד 3 דקות.