Calzones
Calzones עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 686 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מוצרלה, שמרים עוגה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 49 דקות. נסו Calzones, Calzones, ו Calzones חם, חם חם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המים, הסוכר, ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מוסיפים מלח וכוס 1 של הקמח ומערבבים עם כף עץ כדי להפוך את הבלילה רופפת.
מוסיפים 2 כוסות נוספות של הקמח ומערבבים עם הכף במשך 2 עד 3 דקות כדי לשלב כמה שיותר קמח ככל האפשר.
הביאו את הבצק ביד והפכו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך 6 עד 8 דקות, עד שעשית בצק חלק, מוצק.
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות ומכסים במגבת. להפריש לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
חותכים את הבצק עלה ל 4 חתיכות שוות ללוש כל חלק לתוך עגול. לכסות שוב ולתת לנוח 15 דקות.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מניחים אבן פיצה נקייה בתנור כדי לחמם מראש.
אבק משטח עבודה נקי בקלילות עם קמח. עם האצבעות וכפות הידיים, לשטח אחד מעגלי הבצק לתוך אליפסה 10 אינץ 'על 1/4 אינץ' עבה.
בקערה נפרדת מערבבים יחד ריקוטה, מוצרלה ונקניק. כף 1/4 של תערובת ממש מעל המרכז של אליפסה אחת של בצק. מקפלים את הבצק כדי ליצור חצי ירח ולאחר מכן לחץ על הקצוות כדי לאטום. מקפלים את הקצה עם קצות האצבעות שלך וצביטה סגורה כדי ליצור רכס כל הדרך מסביב. חזור עם הבצק הנותר ומילוי.
מניחים calzones על פיצה אבן ואופים במשך 15 עד 18 דקות, עד חום זהוב.