Campbell's Kitchen מקסיקני סטרוגנוף
סטרוגנוף מקסיקני מהמטבח של קמפבל הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 583 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בקר טחון, שמנת, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. . נסו המבורגר הודו ליד המטבח של קמפבל, מטבל תרד חם במטבח של קמפבל, ו Campbell ' S Kitchen Easy Chicken Paprikash (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד למכרז.
הסר את תערובת הבצל מהמחבת.
מבשלים את הבשר במחבת על חום בינוני גבוה עד השחמה היטב, ערבוב לעתים קרובות להפריד בשר.
מערבבים את תערובת הבצל, תיבול טאקו, מרק, שמנת חמוצה ורוטב פיקנטה במחבת ומבשלים עד התערובת חמה מבעבעת, ערבוב לעתים קרובות.
מגישים את תערובת הבשר על האטריות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דאטון-גולדפילד אמרלד רידג ' ויניארד פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 58 דולר.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
הבציר 2016 של פינו רכס האזמרגד שלהם הוא ממוקד במיוחד ותוסס, לראווה להפליא שורשי העמק הירוק שלה. דובדבן בהיר, קופסת סיגרים, וניחוחות עוגת ריבס מובילים את הדרך, ואחריו ריחות כהים יותר של אוכמניות, אוכמניות, ופריחת פטל לאחר זמן בכוס. הערות מלוחות של קורנית, הל וציפורן לספק שכבה נוספת של מורכבות. הפה מלא פרי מתוק של דובדבן/ברי קטיפה, נישא על טאנינים המשרד, נותן את היין כי חושניות שמחזיק אותך חוזר לעוד. עוגת דובדבנים כהה עם תבלינים אגוז מוסקט מהדהדת בגימור האנרגטי. התווים המלוחים, החריף של גבינת צ ' דר עז מיושנת מביאים את הפרי המתוק ביין, כמו גם בשר חזיר מעושן מעושן, או ברוסקטה פטריות.