Carne Adobada: סטייק אדובו-במרינדה צלוי חצאית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 451 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 44 אוהדים. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו סטייק חצאית, שיני שום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. נסו Carne Adobada: סטייק אדובו-חצאית במרינדה בגריל, סטייק חצאית במרינדה צלויה, ו סטייק חצאית במרינדה מוג'ו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת comal, מחבת, או מחבת כבדה על אש בינונית-נמוכה, וצולים את הצ 'ילי 2 או 3 בכל פעם, הופכים אותם ולוחצים עליהם עם מלקחיים לעתים קרובות, עד הצ' ילי הם ריחניים, על 1 דקה לכל אצווה. משרים את הצ ' ילי במספיק מים קרים כדי לכסות עד שהם רכים, כ -30 דקות.
שים את החומץ והבירה בצנצנת הבלנדר עם צ ' ילי ושאר מרכיבי adobo. להתמזג עד חלקה, לפחות 3 דקות, הוספת קצת מים במידת הצורך פירה. אם אתה אוהב מרקם משיי, חלק, מסננים את adobo דרך מסננת רשת בינונית. מניחים בצד 1/2 כוס אדובו כדי להשרות את הסטייק, ולשמור את השאר במיכל אטום במקרר במשך עד חמישה ימים או במקפיא עד חודש.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.