Caveman Pops (המכונה גם רגלי הודו צלויות)
אם יש לך עלה דפנה, מים, לשפשף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו רגלי הודו צלויות בעשב, טורקיה שתי דרכים (קונפי חזה ורגליים קלויים), ו קל בתנור קלויים ברביקיו רגלי טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לשלב מים עם מלח, סוכר, סוכר חום, 2 כפות תיבול תערובת, עלה דפנה. מביאים לרתיחה ואז מסירים מהחום. אפשר להתקרר, ואז לשפוך לתוך מיכל גדול או קערה מלאה קרח. כאשר התערובת קרה, לטבול טורקיה במי מלח. מכסים את המיכל ואת המלח במקרר במשך 4 עד 6 שעות, יותר אם יש לך זמן. מחממים תנור ל 400 מעלות.
מערבבים את החומרים לשפשף יבש.
הסר את רגלי טורקיה מן המלח ולשטוף אותם מתחת למים קרים. תייבש אותם. לשפשף את לשפשף יבש על כל רגלי טורקיה, מקבל מתחת לעור כאשר אתה יכול. צולים על תבנית אפייה בתנור במשך 20 דקות, ואז להפחית את החום ל 300 וצולים במשך 15 דקות נוספות, או עד טורקיה מבושל דרך. (עדכון: רגליים גדולות יותר ידרוש זמן בישול ארוך יותר.)
הסר אותם מהתנור לעטוף את החלק התחתון של הרגליים עם רדיד אלומיניום להגשה. לחפור ב!