Cazuela de Mariscos (תבשיל פירות ים)
זה מושלם עבור חורף. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. המתכון הזה מהמתכונים הקולומביאנים שלי דורש חמאה, קצתצדפות, פטרוזיליה, ורסק עגבניות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן פסקטריאני, קטוגני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה נהדר. מתכונים דומים: Cazuela de Mariscos Colombiana, תבשיל פירות ים עם אורז וסלסה קריאולה (Arroz con Mariscos), ו אטריות ורמיצ'לי ספרדיות עם סרטנים, קוקלים ודיונונים (Cazuela de Fideos con Mariscos).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לחמם את שמן זית וחמאה.
מוסיפים את הבצל, פלפל אדום, שום, פלפל ירוק וגזר וחתיכים, עד רך שקוף, כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את השמנת, מרק דגים, חלב קוקוס; מביאים לרתיחה.
מוסיפים מאכלי ים ומכסים מפחיתים את החום ומבשלים בערך 2 דקות עד שהצדפות נפתחות.
הסר מהחום; בטל כל פגזים שלא נפתחו.
מוסיפים את היין ואת רסק עגבניות, מבשלים במשך 20 דקות.
מקשטים עם כוסברה טרייה ופטרוזיליה ומגישים חם
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
ניתן לזווג את התבשיל עם קברנה סוביניון, שאבלי ומאלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות דחליל M. אטיין קברנה סוביניון (תווית שחוקה). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 350 דולר לבקבוק.
![דחליל מ ' אטיין קברנה סוביניון (תווית שחוקה)]()
דחליל מ ' אטיין קברנה סוביניון (תווית שחוקה)
מבחינה ארומטית, היין מראה יפה מאוד, גוונים בהירים של דובדבן, פטל ואוכמניות, יחד עם קליפת קינמון, תה מתובל ווניל. בכניסה היין רך ובעל גוף מלא, והחך מראה המשכיות של מרקם מתחילתו ועד סופו. טעמים של אוכמניות חמות וחמוציות טריות, רמז של אניסיד ו הערה בסיסית של קקאו כל להתיך יחד בגימור משולב אשר מציג את המרקם של סאטן כבד.