Chard שוויצרי מטוגן בחמאת שיטאקי
Chard שוויצרי מטוגן בחמאת Shiitake נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם יש לכם עלי טימין, מלח ופלפל כשרים, צ'ארד שוויצרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Chard שוויצרי עם מתכון חמאה Shiitake, מטוגנים בשווייץ עם פטריות שיטאקה, ו מרק שיטאקי ושוויצרי עם אטריות חתוכות ביד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לכסות את chard עם מים קרים. Swish אותו סביב כדי להסיר את כל חצץ, ואז להרים אותו החוצה למסננת. חזור אם המטלית מלוכלכת מאוד. (לא לסובב אותו יבש - אתה רוצה את המים נצמדים לעלים.)
חום 2 כפות של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. לפני החמאה נמסה לחלוטין, להוסיף את shiitakes ותימין. מתבלים עם קצת מלח ומבשלים רק עד ריחני, על 1 דקה.
להפחית את החום נמוך ולהוסיף את chard. לבשל, לערבב בעדינות מדי פעם, עד רק רך ונבול, על 4 דקות. להעלות את החום גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירוקים הם מאוד רך וכמעט כל הנוזל התאדה, כ 3 דקות.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים חמאה ומבשלים, ערבוב, עד החמאה נמסה והירוקים מזוגגים, כ 3 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מיד.