Chard שוויצרי עם עדשים גבינת פטה
Chard שוויצרי עם עדשים גבינת פטה נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל-קוביות קטנות, עדשים ירוקות, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: סיגר גבינה שוויצרי וגבינת פטה, Chard שוויצרי, מערבבים מטוגן, עם גבינת פטה, ו עדשים עם נקניק ונשר שוויצרי.
הוראות
חום 1 כף שמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -5 דקות.
מוסיפים את העדשים, מערבבים לשלב, ומוסיפים את המים. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העדשים הם רק מכרז והמים התאדו, כ -30 דקות.
להסיר מהחום ולהניח בצד.בינתיים, לקצץ את הקצוות מן הגבעולים סלק להשליך.
חותכים את הגבעולים בבסיס העלים וחותכים את הגבעולים לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ'.
מניחים בקערה קטנה ומניחים בצד. מחסנית העלים, לחתוך אותם חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך בגסות לחתיכות בגודל ביס; להפריש.
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת גדולה או ישרה מעל חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הגבעולים chard שמורות, מתבלים עם מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את העלים קצוצים chard, מלח נמדד, פלפל נמדד ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול, על 2 דקות. מערבבים את חומץ היין האדום ותערובת עדשים שמורה עד בשילוב שווה.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר מעט, על 3 דקות.
מפזרים את הפטה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.