קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות96
מגזין

Chard שוויצרי עם עדשים גבינת פטה

Chard שוויצרי עם עדשים גבינת פטה
Chard שוויצרי עם עדשים גבינת פטה נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל-קוביות קטנות, עדשים ירוקות, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: סיגר גבינה שוויצרי וגבינת פטה, Chard שוויצרי, מערבבים מטוגן, עם גבינת פטה, ו עדשים עם נקניק ונשר שוויצרי.

הוראות

1
חום 1 כף שמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים את העדשים, מערבבים לשלב, ומוסיפים את המים. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העדשים הם רק מכרז והמים התאדו, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
מיםמים
4
להסיר מהחום ולהניח בצד.בינתיים, לקצץ את הקצוות מן הגבעולים סלק להשליך.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
5
חותכים את הגבעולים בבסיס העלים וחותכים את הגבעולים לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
6
מניחים בקערה קטנה ומניחים בצד. מחסנית העלים, לחתוך אותם חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך בגסות לחתיכות בגודל ביס; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת גדולה או ישרה מעל חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הגבעולים chard שמורות, מתבלים עם מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
Chard שוויצריChard שוויצרי
9
מוסיפים את העלים קצוצים chard, מלח נמדד, פלפל נמדד ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול, על 2 דקות. מערבבים את חומץ היין האדום ותערובת עדשים שמורה עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
עדשיםעדשים
פלפלפלפל
Chard שוויצריChard שוויצרי
מלחמלח
10
הסר מהחום ולאפשר להתקרר מעט, על 3 דקות.
11
מפזרים את הפטה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת פטהגבינת פטה
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.