קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר)

Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר)
Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 88 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1127 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך יין, עלי טרגון, קוניאק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה הבהירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט שוקולד-על גולמי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן, עוף בסגנון האנטר, ו עוף Cacciatore (עוף בסגנון האנטר) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חתיכות עוף העונה משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
4
מחממים כמה כפות של חמאה מבהירה בתנור הולנדי על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מניחים עוף בצד העור למטה ומבשלים עד חום זהוב. הפוך את העוף וחום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
הסר עוף לתבנית אפייה ואופה בתנור עד שרק מבושל דרך, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את כל אבל 2 כפות של השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים עד לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
מוסיפים את השאלוט ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
10
הסר את המחבת מהחום והוסף את הקוניאק ומבשל עד מופחת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחתת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
מוסיפים את המניה והעגבנייה ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהרוטב עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף ("nappe") ולאחר מכן מערבולת בחמאה ("monter au beurre"). לאחר החמאה מתווספת, הרוטב לא יכול להיות מופחת עוד יותר כי זה ישבור. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בטרגון ובצ ' רביל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
ChervilChervil
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
13
הסר את העוף מהתנור ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
הסר את עצם החזה מהשד.
15
חותכים כל שד ל 2 אפילו חתיכות על ההטיה.
16
חותכים את הרגליים ל 2 חתיכות במפרק על ההטיה ולהסיר את עצמות הירך.
17
מגישים חתיכת רגל 1 וחתיכת חזה 1. ודא רק 1 חתיכת מכיל עצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
18
מגישים על צלחות חמות, מנמנם עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו