Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר)
Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 88 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1127 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך יין, עלי טרגון, קוניאק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה הבהירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט שוקולד-על גולמי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן, עוף בסגנון האנטר, ו עוף Cacciatore (עוף בסגנון האנטר) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
חתיכות עוף העונה משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מחממים כמה כפות של חמאה מבהירה בתנור הולנדי על חום גבוה.
מניחים עוף בצד העור למטה ומבשלים עד חום זהוב. הפוך את העוף וחום בצד השני.
הסר עוף לתבנית אפייה ואופה בתנור עד שרק מבושל דרך, על 12 עד 15 דקות.
הסר את כל אבל 2 כפות של השומן מהמחבת.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים עד לחום זהוב.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים 30 שניות.
הסר את המחבת מהחום והוסף את הקוניאק ומבשל עד מופחת לחלוטין.
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחתת לחלוטין.
מוסיפים את המניה והעגבנייה ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהרוטב עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף ("nappe") ולאחר מכן מערבולת בחמאה ("monter au beurre"). לאחר החמאה מתווספת, הרוטב לא יכול להיות מופחת עוד יותר כי זה ישבור. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בטרגון ובצ ' רביל.
הסר את העוף מהתנור ולתת לנוח במשך 5 דקות.
חותכים כל שד ל 2 אפילו חתיכות על ההטיה.
חותכים את הרגליים ל 2 חתיכות במפרק על ההטיה ולהסיר את עצמות הירך.
מגישים חתיכת רגל 1 וחתיכת חזה 1. ודא רק 1 חתיכת מכיל עצם.
מגישים על צלחות חמות, מנמנם עם הרוטב.