Cheddar Sharp טבעוני גבינה אלטרנטיבית
גבינת צ'דר חדה חלופה טבעונית היא ללא גלוטן וטבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 865 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם אורז חום מיסו, שמן canolan, פתיתי שמרים תזונתייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת alum אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמוציות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: תערובת מוצרלה טבעונית גבינה אלטרנטיבית, בורגר מייפל בלסמי Barbequed עם גבינת צ'דר חדה, ו טבעוני גורמה קרם גבינה חלבית על ידי בצע את הלב שלך.
הוראות
שים את קשיו, שמרים תזונתיים, rejuvelac, שמן אופציונלי, 1 כף של מיסו, ואת המלח בבלנדר.תהליך עד חלקה וקרם, מדי פעם לעצור כדי לגרד את צנצנת בלנדר ולהעביר את התערובת לכיוון הלהבים.טעם ולהוסיף מיסו יותר אם תרצה.
להעביר את התערובת לקערת זכוכית נקייה או מיכל, לכסות, ולתת לנוח בטמפרטורת החדר במשך 24 עד 72 שעות, תלוי כמה חד טעם אתה רוצה ואת טמפרטורת הסביבה (תסיסה תמשיך מהר יותר בטמפרטורות חמות).
מעבירים את הגבינה לסיר בינוני כבד ומערבבים בחניכיים carrageenan ו xanthan עם כף עץ.מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כמעט כל הזמן. התערובת תהיה עבה מאוד, מגורען, וקשה לערבב בהתחלה.המשך לבשל ולערבב עד שהוא חלק ומבריק ומתחיל להתרחק מן הצד של המחבת, 3 עד 5 דקות.
העברה זכוכית או עובש מתכת להחליק את החלק העליון.
בואו להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר.מכסים ומקררים לפחות 6 שעות, עד המשרד.
שים את הדגנים בצנצנת זכוכית 1 ליטר ולהוסיף מים כדי לכסות.
מניחים שכבה כפולה של גזה על הפה של הצנצנת לאבטח אותו עם רצועת גומי.
תן לגרגרים להיספג במשך 8 עד 12 שעות.
מסננים, ואז מוסיפים מספיק מים כדי להרטיב את הגרגרים אבל לא כל כך שהם שקועים במים.
שימו את הצנצנת במקום חם מאור שמש ישיר למשך 1 עד 3 ימים ושטפו את הגרגרים פעם או פעמיים ביום, בכל פעם שמתנקזים היטב ואז מוסיפים מספיק מים מתוקים כדי להרטיב אותם.המשך תהליך זה עד הגרגרים החלו לנבוט (יהיה להם זנבות קטנים מתעוררים).מחלקים את התבואה נבטים שווה בין שתי צנצנות זכוכית 1 ליטר.
יוצקים 3 כוסות של המים המסוננים לתוך כל צנצנת. מכסים כל צנצנת עם cheesecloth טרי לאבטח אותו עם גומיות.
שים את הצנצנות במקום חם מתוך אור שמש ישיר במשך 1 עד 3 ימים. המים יהפכו מעונן ולבן, ואת הנוזל יהיה טעם טארט מעט, קצת כמו מיץ לימון.מסננים את הנוזל לצנצנות זכוכית נקיות ומשליכים את הגרגרים.