אם יש לכם שמן זית, שום, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Chicago Burger Week: The Chicago Deep Dish פיצה בורגר, Chicago Hot Dog: Chicago Oz Dog, ו תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים את הנקניק, פירוק עם כף עץ, עד השחמה, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את הבשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
כף עץ
מחבת
קערה
2
מוסיפים את השום, בצל, פלפל ירוק, פלפל אדום, פפריקה ופתיתי צ ' ילה למחבת. לבשל, ערבוב, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
פלפל ירוק
פלפל אדום
פפריקה
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, מערבבים, עד שהמשחה מתחילה לקרמל, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
4
יוצקים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יין
5
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם ומבשלים עד עבה מאוד ואת הנוזל הוא התאדה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
6
מערבבים את הנקניק המבושל לתוך הפלפלים והבצל יחד עם האורז, בזיליקום ופטרוזיליה. מבשלים בקצרה עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
פלפלים
נקניק
בצל
באזיל!
אורז
7
מחלקים את התערובת בין 4 קערות רדודות. פזר על 1/4 כוס של giardiniera הקצוץ על החלק העליון של כל ומקשטים כל קערה עם כמה פרובולונה מגוררת.
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. הפמליה טורס Pazo das Bruxas Albarino עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.