קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

Chiles Anchos Rellenos de Queso (אנצ'ו צ'ילי במילוי גבינה)

Chiles Anchos Rellenos de Queso (אנצ'ו צ'ילי במילוי גבינה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי אנשוס Rellenos דה Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה). מתכון זה מספק 6 מנות. עם 522 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גבינת ג'ק, עלה דפנה, קרם מקסיקנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Rellenos צ'ילי Ranch עם סלסה Ancho צ' ילה, ו צלעות חזיר עם צ'ילי Rellenos ורוטב אנצ' ו.

הוראות

1
במעבד מזון או בלנדר, מערבבים את העגבניות, הבצל והשום ומערבבים עד לקבלת חלקה. עבור רוטב חלק, לדחוף דרך מסננת בסדר רשת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
במחבת גדולה, מעל חום מתון, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את תערובת caldillo עגבניות ומטגנים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא משנה צבע ומקטין מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
ממש לפני ההגשה, לחמם בעדינות את הקרם Mexicana בסיר, ואז לטאטא בתערובת העגבניות caldillo, להביא לרתיחה, ואת העונה לטעום עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
1
בסיר בינוני, להביא 1 ליטר מים לרתיחה, יחד עם piloncillo, טימין, אורגנו, עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
PanelaPanela
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מחממים מחבת comal או ברזל יצוק על אש נמוכה ויבשים צ ' ילי עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר את המים הרותחים, ואז לכבות את החום ולתת לצ ' ילי להשרות במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
הסר את הצ ' ילי מהמים באמצעות סכין קטנה וחדה, לעשות חתך לאורך צד אחד של כל אחד. בזהירות להסיר את הזרעים, אם אפשר, את העור. (גזע צ ' ילה צריך להישאר מחובר, כך שאם העור קשה לקלף, להשאיר אותו על.) לתבל את החלק הפנימי של צ ' ילי עם מלח, ואז דברים עם הגבינה, חלוקת אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
במחבת sauté גדולה, מעל חום נמוך בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיף את הצ ' ילי ומבשל, מרפרף בעדינות, כדי להמס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
7
כף con caldillo קרמה על מגש או צלחות בודדות, למעלה עם chiles, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ויינרט קאבס דה ויינרט עם 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
"מכרמים נבחרים בלויאן דה קויו, תערובת זו של מלבק, קברנה סוביניון ומרלו היא אחת הדוגמאות הבהירות והבהירות ביותר לסגנונו של ויינרט..."יין ומשקאות חריפים 93/100