קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

Chiles Anchos Rellenos de Queso (אנצ'ו צ'ילי במילוי גבינה)

Chiles Anchos Rellenos de Queso (אנצ'ו צ'ילי במילוי גבינה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי אנשוס Rellenos דה Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה). מתכון זה מספק 6 מנות. עם 522 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גבינת ג'ק, עלה דפנה, קרם מקסיקנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Rellenos צ'ילי Ranch עם סלסה Ancho צ' ילה, ו צלעות חזיר עם צ'ילי Rellenos ורוטב אנצ' ו.

הוראות

1
במעבד מזון או בלנדר, מערבבים את העגבניות, הבצל והשום ומערבבים עד לקבלת חלקה. עבור רוטב חלק, לדחוף דרך מסננת בסדר רשת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
במחבת גדולה, מעל חום מתון, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
מוסיפים את תערובת caldillo עגבניות ומטגנים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא משנה צבע ומקטין מעט.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
4
ממש לפני ההגשה, לחמם בעדינות את הקרם Mexicana בסיר, ואז לטאטא בתערובת העגבניות caldillo, להביא לרתיחה, ואת העונה לטעום עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1
בסיר בינוני, להביא 1 ליטר מים לרתיחה, יחד עם piloncillo, טימין, אורגנו, עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
PanelaPanela
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מחממים מחבת comal או ברזל יצוק על אש נמוכה ויבשים צ ' ילי עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
להעביר את המים הרותחים, ואז לכבות את החום ולתת לצ ' ילי להשרות במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
4
הסר את הצ ' ילי מהמים באמצעות סכין קטנה וחדה, לעשות חתך לאורך צד אחד של כל אחד. בזהירות להסיר את הזרעים, אם אפשר, את העור. (גזע צ ' ילה צריך להישאר מחובר, כך שאם העור קשה לקלף, להשאיר אותו על.) לתבל את החלק הפנימי של צ ' ילי עם מלח, ואז דברים עם הגבינה, חלוקת אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
במחבת sauté גדולה, מעל חום נמוך בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
מוסיף את הצ ' ילי ומבשל, מרפרף בעדינות, כדי להמס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
7
כף con caldillo קרמה על מגש או צלחות בודדות, למעלה עם chiles, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ויינרט קאבס דה ויינרט עם 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
"מכרמים נבחרים בלויאן דה קויו, תערובת זו של מלבק, קברנה סוביניון ומרלו היא אחת הדוגמאות הבהירות והבהירות ביותר לסגנונו של ויינרט..."יין ומשקאות חריפים 93/100