קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

Chocolaty-חמאת בוטנים מצופה עוגת רום

Chocolaty-חמאת בוטנים מצופה עוגת רום
עוגת רום עם חמאת בוטנים ושוקולד עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 686 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, פודינג וניל, חטיף שוקולד חלב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו עוגת חמאת בוטנים שוקולד, Chocolaty בוטנים אשכולות, ו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
תרסיס קל של תרסיס nonstick, ואז חמאה וקמח התחתון של מחבת bundt.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
3
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים על מחבת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
כדי להפוך את הבלילה, להמיס שוקולד עם 1/4 כוס מים על ידי מיקרוגל אותו במשך כ 30 שניות ומערבבים. בקערת ערבוב גדולה, מוסיפים תערובת שוקולד מומסת, ביצים, שמן, תערובת עוגה, פודינג ורום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
תערובת עוגהתערובת עוגה
מיםמים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
מערבבים היטב.
6
יוצקים הבלילה במחבת bundt ומבשלים במשך 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
7
כדי להפוך את הזיגוג העיקרי, להרתיח בעדינות חמאה, סוכר, רום, מים וחטיף Butterfinger כתוש. כאשר העוגה מוכנה, להסיר מהתנור ולמקם על צלחת חמה מכוסה בנייר כסף. זין העליון של עוגה עם מזלג כמה פעמים סביב הדף.
מרכיבים שתצטרך
חטיף חמאת בוטנים וריבהחטיף חמאת בוטנים וריבה
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
סוכרסוכר
מיםמים
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
8
יוצקים זיגוג מעל העוגה, להרוות באופן שווה. השתמש בכל הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
9
תן לו לשבת במשך 25 עד 30 דקות. קבל צלחת עוגה ולשים בצד הגשה למטה מעל מחבת עוגת שמרים, ובכך להפוך את העוגה. מכסים צלחת עוגה עם כיפה ולתת לשבת 4 עד 6 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
10
כדי להפוך את הזיגוג המשני, להמיס חטיף שוקולד חלב, חצי וחצי, חמאה, מים, וסירופ שוקולד. מערבבים היטב, ואז זיגוג טפטוף בכבדות על גבי עוגה ולמטה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
סירופ שוקולדסירופ שוקולד
חמאהחמאה
מיםמים
חלבחלב
11
מפזרים 1/4 כוס של חטיף חמאת בוטנים כתוש מעל ולתת ליפול הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
12
לשרת.